Echipa

MISIUNEA ȘI VALORILE NOASTRE

Excelență

Vă propunem un învăţământ de elită, cursurile noastre fiind recunoscute de Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerului Educației Naționale. Din punct de vedere al metodologiei vă propunem să învăţaţi practic şi să ştiţi să aplicaţi ceea ce aţi deprins alături de trainerii noştri. Cu o echipa de traineri de elită şi cu experienţă vă punem la dispoziţie metodologii şi programe practice adaptate la cerinţele pieţii muncii.

Motivație

Dacă sunteți pasionat şi motivat, aveți nevoie de un loc în care să vă pregătiti pentru o carieră care să vă aducă împlinirea profesională. Veți învăţa totul de la zero şi veți acumula toate calităţile pentru a deveni dorit de angajatori. Astfel, se descoperă avantajele integrării profesionale în industrie: salariu atractiv, angajare garantată, dezvoltare continuă şi carieră de succes.

Învățare continuă

Cu o echipa de traineri de elită şi cu experienţă vă punem la dispoziţie metodologii şi programe practice adaptate la cerinţele pieţii muncii. De asemenea, aveţi posibilitatea de a urma unul din cursurile noastre în orice moment al anului.

Dezvoltare personală

Vă invităm nu numai să luaţi parte la cursurile noastre de dezvoltare personală şi profesională, dar şi să deveniţi parte din echipa.

Succes

Investim permanent în resurse şi cunoştinţe, ce le va permite studenţilor noştri să devină profesionişti şi specialişti bine plătiţi. Se garantează obţinerea cunoştinţelor şi abilităţilor esenţiale, livrate pe baza curriculei oficiale, adaptate nivelului şi ritmului de studiu al cursanţilor, dar mai ales aplicarea lor în practică.

MEMBRII FONDATORI

ROMEO ALEXA

ROMEO ALEXA

Asociat

LAURA ALEXA

LAURA ALEXA

General Manager

Echipa Noastră

„Munca în echipă este capacitatea de a munci împreună pentru a realiza o idee comună, capacitatea de a direcționa realizările individuale spre obiectivele organizaționale. Este sursa ce le permite oamenilor obișnuiți să atingă rezultate neobișnuite.”

LAURA ALEXA

Administrator

LAURA ALEXA

Administrator

Cu o experiență vastă în management și antreprenoriat coordonează eficient personalul din subordine, stabilește obiectivele de dezvoltare ale firmei și participa la întâlniri de afaceri cu furnizori, clienți, organisme financiare și instituții din țară și din străinătate.

 

 

Telefon: 0727 500 011Email: laura.alexasv@yahoo.comWebsite: https://facebook.com/LauraAlexaLia

ROMEO ALEXA

Coordonator

ROMEO ALEXA

Coordonator

Cu o experiență de peste 35 de ani în vânzări directe este persoana care coordonează departamentul de vânzări, departamentul organizare curs-examen. Reprezinta firma în relațiile cu colaboratorii, clienții și instituțiile financiare.

 

Telefon: 0727 500 016Email: romeo.alexa@yahoo.comWebsite: https://facebook.com/RomeoAlexa1962

Laura Bocăneț

Lector

Laura Bocăneț

Lector

Asistent medical principal licențiată în psihologie. Experiență de 18 ani în formarea de personal ( infirmier, pedagog de recuperare, educator specializat, îngrijitor de bătrâni la domiciliu, asistent personal al persoanei cu handicap, asistent maternal) și 24 ani in asistență medicală.

Telefon: 0753 517 455

MARIAN VALENTIN

Lector

MARIAN VALENTIN

Lector

Cu o experiență de peste 20 de ani în activitatea de lector este persoana care este responsabila de cursurile s.s.m, manager de proiect, p.s.i. e.t.c. . Reprezinta firma în relațiile cu participanti la cursurile pe care le coordoneaza precum si in relatia Autoritatea Nationala pentru Calificari .

Telefon: 0723 287 887Email: lacoli_suceava@yahoo.com

ION BURLUI

Lector

ION BURLUI

Lector

Ofițer de pompieri în rezervă. Experiență de 38 ani în managementul situațiilor de urgență complexe, la toate eșaloanele, ce a vizat următoarele repere: – prevenire – monitorizare – decizie și conducere nemijlocită – gestionare – relaționare și comunicare

Telefon: 0745 125 305

LAVINIA RAZLOG

Lector

LAVINIA RAZLOG

Lector

Cu o experiență de peste 15 de ani în activitatea de contabil si lector este persoana care este responsabila de cursurile CONTABIL. Alte cursuri pe care Lavinia le preda sunt Inspector /Referent Resurse Umane si Achizitii Publice.

Telefon: 0751 888 288

POPOVICI ANCA ELENA

Lector

POPOVICI ANCA ELENA

Lector

AVOCAT – cu o experienta de 15 ani.MASTER IN DREPT EUROPEAN – in cadrul Centrului De Studii Europene al Universitatii A.I.Cuza din Iasi. Se alatura echipei noastre si preda cursul „Responsabil protectia datelor cu caracter personal”.

Pînzariu Irina Adela

Lector

Pînzariu Irina Adela

Lector

Lector curs: „Stilist protezist de unghii”

Stilist Protezist de Unghii cu o experienta de peste 12 ani. Toate cursurile internaționale și naționale alături de experiența acumulată, m-au făcut să îmi doresc să fac un nou pas în carierea mea, prin care să pot împărtăși celor interesați din cunoștințele mele în acest domeniu, începând cariera de lector. https://m.facebook.com/profile.php?id=100003760619100&ref=content_filter

Telefon: 0754360819Website: https://facebook.com/Secret0fMagic
0 +
Programe de formare profesionala
0
Cursanti
0
Certificate Eliberate
0
Proiecte Europene

Despre noi

Misiunea noastra