CURS BUCĂTAR

Înscrie-te acum!

BUCĂTAR

COR: 5122.2.1

Pret curs: 1.500 RON + TAXA DE EXAMINARE

Alături de partenerii noștrii – INTERACTIV MARKETING TEAM

Cursul de Bucatar, este AUTORIZAT.

Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților.

Cui se adreseaza cursul: Cursul de bucatar se adreseaza persoanelor care doresc sa faca o cariera in meseria de “Bucatar”. La acest curs veti studia importanta care trebuie acordata echilibrului dintre savoarea gustului si combinarea corecta a ingredintelor. Totodata, veti deprinde competente organizatorice si de gestiune privind stocul de produse si pastrarea acestora.Un alt modul cheie pe care il veti studia este: Importanta HACCP – Normele de igiena si siguranta alimentatiei.

Certificare: In urma finalizarii examenului de absolvire, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Calificare pentru ocupatia de “Bucatar” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.

Oferta furnizare curs: Cursurile se desfasoara  la sediul firmei din Botosani sau Suceava . Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului.

Durata: 720 ore

ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE

Carte de identitate

Certificat de nastere

Certificat de casatorie/decizie de divort (daca este cazul)

Diploma invatamant general obligatoriu (8/10 clase)

 

COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII

Comunicare si numeratie

Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei

Comunicare in limba moderna

Asigurarea calitatii

Dezvoltare personala in scopul obtinerii performantei

Igiena si securitatea muncii

Lucrul in echipa

Aprecierea valorii nutritive a alimentelor

Pregatirea materiilor prime si auxiliare

Tehnici de ambalare

Prepararea tipurilor de aluat pentru obtinerea produselor de patiserie

Prepararea semipreparatelor folosite in patiserie

Prepararea aluaturilor pentru produse fainoase

Prelucrarea aluaturilor pentru obtinerea produselor de patiserie

Prelucrarea aluaturilor pentru fabricarea produselor fainoase

Coacerea si uscarea

 

SPECIMEN DIPLOMA