Alătură-te echipei noastre

Investim în oameni, acordăm o deosebită grijă pregătirii lor profesionale și le dăm posibilitatea să-și folosească în mod constructiv abilitățile.


Îți oferim posibilitatea de a lucra într-un mediu prietenos, unde ești așteptat de o echipa tânăra şi dinamică, care va fi alături de tine în ascensiunea ta profesională pentru posturile de:

1

Lector

Cautăm colaboratori pentru poziția de LECTOR în cadrul cursurilor furnizate de Structural Training S.R.L.

Este necesară experiență anterioară!

Posturile sunt disponibile pentru județele Suceava și Botoșani. LĂSAȚI-NE UN MESAJ
2

Promoter/ Agent de vânzări

Căutăm persoane dinamice, serioase, cu spirit de inițiativă pentru promovarea și vânzarea produselor/ serviciilor furnizate de către Structural Training S.R.L.

Nu este necesară experiență anterioară!

Posturile sunt disponibile pentru județele Suceava și Botoșani. LĂSAȚI-NE UN MESAJ
3

Manager local

Știi să lucrezi în echipă? Te așteptăm să construim împreună propria echipă.

Cautăm colaboratori locali pentru a dezvolta o echipă. Proiectul este ideal pentru cei care doresc și au timp să-și diversifice activitatea. Totul este simplu, legal și răsplătit financiar. Nu ai ,,șef,, ci doar o echipă care te sprijină să realizezi ce-ți propui.

Posturile sunt disponibile pentru județele Suceava și Botoșani. LĂSAȚI-NE UN MESAJ
4

Manager județean

Vrei mai mult? Dorești să coordonezi o echipă la nivel județean? Te așteptăm să-ți oferim detaliile pentru a dezvolta o astfel de echipă.

Cautăm colaboratori la nivelul județelor Suceava și Botoșani pentru a coordona echipele de promovare și vânzare de servicii de formare profesională și organizare programe de formare. LĂSAȚI-NE UN MESAJ